Din varukorg är tom.
Sök
Filters
Visningsläge
Sortera

Fighter Focus Mitt MOSQUITO

Hook & jab slagkuddar med rejäl stoppning. Extra lätta, väger endast 195 gram per st vilket innebär att du rör dem snabbt, precist och länge utan att bli trött. Bredden på mittsarna är endast 20 cm vilket ger bra stabilitet. Extra stöd i handen och vid handleden. Spänne med kardborreknäppning. Mått: 25 x 20 cm. 6 cm stoppning i handen. Säljes i par.
395,00 kr

Fighter Handmitts

Lätta och hållbara träningsputor med måtten 28 x 22 x 7 cm. Något förlängda för att skydda handleden. Mjuk stoppning ger behaglig träff. Rem med kraftig kardborreknäppning. OBS: Priset avser en mitts
195,00 kr

Fighter Säckhandske SPEED Svart/Röd

Förböjd säckhandske med bred handledsrem för ökat stöd. Kardborrelåsning. Bred passform som gör det möjligt att använda långa lindor. Med öppen tumme.
315,00 kr

FIGHTER ULTRALÄTT HOOK´N JAB PADS

Böjd ultralätt Hook’n jab pads. Klädd med material som inte absorberar svett och förhindrar bakteriebeläggning. Extra låg vikt för enkelt användande och komfort. Säljs i par.
425,00 kr

Headguard "adizero" Blue

350,00 kr 750,00 kr

Twins Booster Boxhandskar

Twins boxhandskar med kardborre knäppning är gjorda för att tåla de tuffaste tagen som världsklass idrottare sätter på sin utrustning. 8 och 10 oz handskarna är konstruerade för tävling, mitts och säckträning. 12, 14 och 16oz handskarna är idealiska för allmän träning och sparring. Konstruktionen av handsken bidrar till att förbättra och stabilisera handen med extra stoppning som är utformad för att kunna använda kraft under sparring. Dessa exceptionella handskar kommer att ge dig den funktionalitet och hållbarhet Twins Special är känd för. Funktion och visuell design är oöverträffad i alla Twins produkter. Alla Twins boxhandskar är gjorda av finaste kvalitet, hög densitet stoppning och var och en är handtillverkade av 100% thailändsk läder. Observera att dessa boxhandskar är ett samarbete mellan Twins & Booster.
650,00 kr

Bad Boy Striker Gloves

För dom som vill vara ostoppbara kan Bad Boy Striker gloves erbjuda uthållighet i materialet och bekvämlighet för att kunna ta dig igenom obegränsade mängder matcher och träningar. Den har en kappa på insidan som hjälper till att hålla svampen torr och dessutom har dem förstärkta sidosömmar för att skydda din hand.
499,00 kr

Bad Boy Training series 2.0 Thai Pads

Dessa Thai Pads är Bad Boy's lösning på traditionella straight pads. Deras form gör dom oerhört flexibla och kan användas till allt från Slag, Sparkar, Tacklingar och Knäande på alla nivåer. Thai Pads är gjord på 100% polyurethane vilket gör dem extra tåliga.
595,00 kr

Bad Boy Training Series 2.0 Focus Mitts

Focus mittsar som är perfekta för Nybörjare och alla som skulle vilja lära sig slagträning. Bad Boy's focus mittsar är gjorda av ett väldigt slitstarkt slitstarkt syntetiskt läder som ger ökad uthållighet och skydd. Dessutom har de väldigt höga shockarbsorberande egenskaper som höjer hållbarheten på konstruktionen.
449,00 kr
Visningsläge
Sortera

Filter by:

Clear All