Din varukorg är tom.
Sök
Filters

BUDO & FITNESS BLACK LINE BASIC WHEY

Artikelnr: 70012
100% Vassleproteinkoncentrat med hög halt av BCAA. Vassleprotein är en perfekt proteinkälla med högt näringsvärde. 750gr.
185,00 kr
*

Budo & Fitness Black Line Basic Whey är ett vassletillskott med 100 % vassleproteinkoncentrat och är från den kända Black Line.

 

Black Line är noga utvalda kosttilsskott som är tillverkade i Sverige med absolut bästa kvalité.

 

Detta tillskott är perfekt efter träningen eller under dagen som ett mellanmål. Perfekt för dig som går på diet eller vill bygga muskler. 

 

Ingredienser
Vassleproteinkoncentrat, Inulin, Soyalecitin, Sucralos, Matltodextrin, Skumjölkspulver, Aromer, Avfettat kakao (chokladsmak), Valilin (vaniljsmak), Rödbetspulver (skogsbärssmak).

 

Budo & Fitness Black Line Sportsnutrition är en serie noga utvalda kosttillskott. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost och är inte avsett för medicinskt bruk. Om Du är under läkarbehandling och/eller medicinerar, skall Du alltid konsultera behandlande vårdgivare om Ditt intag av kosttillskott. Det gäller även om Du är gravid eller ammar. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn. Producerad i en fabrik som hanterar mjölk, ägg och soya.