Din varukorg är tom.
Sök
Filters

Budo-Nord

Budo-Nord är svenskt kvalitetsmärke som funnits i över 30 år med det mesta inom Budo- och kampsport.

Produkter är utformade för att motsvara elitens högt ställda krav på funktion och passform.

Visningsläge
Sortera

Bokken Vadderad

Svart/blå vadderad bokken.
465,00 kr

Brodyr

Köp till en snygg brodyr till ditt bälte.
0,00 kr

Budo Nord ITF TKD, Hwa-Rang Dan-grad

Tae Kwon-Do dräkt /dobok för ITF taekwondo. Tillverkad enligt ITF-tradition med öppen jacka som vi sytt ihop så att man drar på den över huvudet. Jackan har Tae Kwon-Do tryck på ryggen. Byxa med resår och dragsko i midjan och tryck på byxben.
298,00 kr 780,00 kr

Budo-Nord Arm/Armbågsskydd

Underarmsskydd som också skyddar armbågen, ger nödvändigt skydd både till bärare och motståndare. Godkänt av ETU.
265,00 kr

Budo-Nord Ben/Vrist skydd Standard

Ben/vristskydd av strumpmodell med EVA stoppning.
265,00 kr

Budo-Nord Damsusp FLEX WTF & ETU

Tajtare modell. Sandwich konstruktion med extra anti-shock platta mellan stoppningarna. Innovativ fastsättning ger enkel påsättning och perfekt passform. Handtvättas i tvål och vatten. CE märkt, WKF & ETU godkänd.
215,00 kr

Budo-Nord Danbälte, Bomull

Svart bomullsbälte av högsta kvalitet. Specialkärna som ger ett kraftigt bälte utan att vara för hårt. Ger en bra knut och faller snyggt. Ett danbälte i japansk tradition. c.a 45 mm brett.
380,00 kr

Budo-Nord Empi

Förmodligen den vanligaste nybörjardräkten inom karate och svenska ju-jutsukai. Tillverkad i ett blandmaterial med hög bomullskänsla. Skön att träna i och enkel att tvätta och hålla fräsch.
450,00 kr

Budo-Nord Empi Svart

Förmodligen den vanligaste nybörjardräkten inom karate och svenska ju-jutsukai. Tillverkad i ett blandmaterial med hög bomullskänsla. Skön att träna i och enkel att tvätta och hålla fräsch. Budo-Nord EMPI designades ursprungligen som en karatedräkt till nybörjare. Det är en lätt och skön dräkt att träna i och blev snabbt populär. Den används också flitigt som ju-jutsudräkt inom självförsvarsjujutsu och förekommer också som aikidodräkt. Den fungerar också bra som Shorinji-kempodräkt. I svart tyg är den populär som ninjutsudräkt (Ninpo tai jutsu), hapkidodräkt och som kempodräkt. Det låga priset har gjort den till en mycket populär barndräkt men den fungerar utmärkt även till vuxna.
375,00 kr

BUDO-NORD GEL TANDSKYDD

Tandskydd med förstärkt skyddseffekt genom ett hårdare skal som kompletteras med en mjuk kärna som formar sig efter dina tänder. Beskrivning medföljer. Storlek senior (11 år och äldre) och junior. Material: DuPont Elvax®
195,00 kr

Budo-Nord Hapkido Väska

Rejäl och stark men mycket lätt duffelväska med gott om plats för alla träningsprylar. Volym ca 55 liter Vikt ca 800 gr
490,00 kr

Budo-Nord Herrsusp Standard

Kampsportssusp med anatomiskt formad kopp.
155,00 kr

BUDO-NORD HONBU KARATE GI NEUTRAL

Originalmodellen med speciell design från Honbu Dojo i Japan. Tillverkad i oblekt bomull men utan stil brodyr på vänster bröst.
995,00 kr

Budo-Nord Innetabis

Ninjatabi för inomhusbruk.
335,00 kr

Budo-Nord Judo Väska

Rejäl och stark men mycket lätt duffelväska med gott om plats för alla träningsprylar. Volym ca 55 liter Vikt ca 800 gr
490,00 kr

Budo-Nord Judodräkt Nippon Sensei

Med Budo-Nord Nippon har vi skapat en ny standard när det gäller komfort. En judogi som är kraftig men samtidigt så mjuk och smidig att du inte vill ta av den - en gi som bara blir bättre och bättre för varje tvätt.
1.355,00 kr

Budo-Nord Kampväst

Vändbar kampväst enligt WTFs regler. Avger minimalt ljud vid träff. Specialstoppning med dold okrossbar platta som fördelar stötarna optimalt. Godkänd för tävling av bl.a. danska taekwondoförbundet. CE-Märkt. ETU Godkänd.
469,00 kr

BUDO-NORD KARATE VÄSKA

Rejäl och stark sportväska men samtidigt en mycket lätt duffelväska med "KARATE" tryckt på båda långsidorna. Volym ca 55 liter Vikt ca 800 gr.
490,00 kr
Visningsläge
Sortera

Filter by:

Clear All