Din varukorg är tom.
Sök
Filters
Visningsläge
Sortera

Budo-Nord Taekwondodräkt Standard

Mycket populär och förmodligen den vanligaste nybörjardräkten inom WTF taekwondo i Skandinavien. Budo-Nord Standard är en taekwondodräkt i samma design och material som taekwondoelitens dräkter (Dobok) under 90-talet och i början av 2000-talet.
0,00 kr

Karate Evolution "2in1" Dräkt

Dräkten som växer med dig. En perfekt nybörjardräkt som är två storlekar i en tack vare speciella sömmar som du enkelt sprättar i jacka och byxor för att göra dräkten större. OBS! Begränsad upplaga, "först till kvarn" gäller! Ring eller maila oss för lagerstatus!
440,00 kr

ADI-FLEX 3///

1.930,00 kr

Adidas ADI-CLUB 3

This dobok is recommended for new and advanced practitioners of Taekwondo. Made from a special fabric with double weave rib Available size from 130 to 200 cm Jacket no prints on the back; black adidas stripes on the sleeves and trousers present The uniform adidas Adi-Club 3 / / / has a V-neck and white pants with elastic waist. This is dobok WTF approved - approved by the World Federation Teakwondo.BELT NOT INCLUDED
0,00 kr

Adidas Adi-Fighter 3

adidas adi-Fighter Dobok är tillverkad av 100% lättviktig polyester för optimal rörelsefrihet. · Det unika tyget är ett extremt lätt och ClimaCool®-fält i jacka och byxor ger en mycket bra ventilation vid intensiv taekwondoträning och tävling. · V-ringad jacka. · Byxor med elastisk resår och dragsko i midjan, vilket säkerställer att byxorna sitter där de ska. · En snygg adidaslogga samt en vävd WTF-patch finns på jackans framsida. · Den här dräkten är unik i sitt slag, den är designad för att optimera både komfort och prestanda.
1.285,00 kr

Adi-Start TKD Dräkt

Den perfekta nybörjardräkten från Adidas. Oslagbar kvalitet och pris. Tillverkad i ett blandmaterial med hög bomullskänsla. Skön att träna i och enkel att tvätta och hålla fräsch. Nordic Budo rekommenderar.
490,00 kr

BUDO-NORD SHOGUN KARATEDRÄKT

Budo-Nord Sei Tai Shogun är en kraftig canvasdräkt tillverkad speciellt som ju-jutsudräkt (självförsvarsträning) och som karatedräkt till stilar med kastträning
1.190,00 kr

BUDO-NORD HONBU KARATE GI NEUTRAL

Originalmodellen med speciell design från Honbu Dojo i Japan. Tillverkad i oblekt bomull men utan stil brodyr på vänster bröst.
995,00 kr
Visningsläge
Sortera

Filter by:

Clear All