Din varukorg är tom.
Sök
Filters
Visningsläge
Sortera

BUDO-NORD KARATEDRÄKT KATA PREMIUM APPROVED JKA SLIM FIT

Leveranstid är normalt 8-10 arbetsdagar. Vid högsäsong något längre. Maila oss för närmare information. Budo-Nord KATA är en kvalitetsdräkt med anor från tidigt 80-tal, och har sedan dess varit en toppdräkt inom karateeliten.
1.610,00 kr

BUDO-NORD KARATEDRÄKT KATA PREMIUM WKF APPROVED SLIM FIT

Budo-Nord KATA är en kvalitetsdräkt med anor från tidigt 80-tal, och har sedan dess varit en toppdräkt inom karateeliten. Genom åren har du säkert sett våra bilder på kända karateprofiler i Budo-Nord KATA.
1.435,00 kr

BUDO-NORD KARATEDRÄKT KYOKUSHIN EMPI

Förmodligen den vanligaste nybörjardräkten inom karate och svenska ju-jutsukai. Tillverkad i ett blandmaterial med hög bomullskänsla. Skön att träna i och enkel att tvätta och hålla fräsch.
450,00 kr

BUDO-NORD KARATEDRÄKT JKA ZANSHIN

Leveranstid är normalt 8-10 arbetsdagar. Vid högsäsong något längre. Maila oss för närmare information. Budo-Nord Zanshin är tillverkad av kvalitetsbomull som är förstärkt med en mindre del syntetiska fibrer för att ge tyget extra mjukhet, styrka och lättskötthet. Det här är en dräkt med genuin bomullskänsla och som nästan är skrynkelfri.
680,00 kr

Budo-Nord Taekwondodräkt WTF COMPETITION

Den nya versionen av taekwondodräkten "Competition" är en utveckling av vår populära tävlingsdräkt för taekwondoeliten. Förutom ny design har vi förbättrat Coolfightkonceptet och ökat luftcirkulationen i dräkten.
1.190,00 kr

Budo-Nord Taekwondodräkt WTF COMPETITION

Den nya versionen av taekwondodräkten "Competition" är en utveckling av vår populära tävlingsdräkt för taekwondoeliten. Förutom ny design har vi förbättrat Coolfightkonceptet och ökat luftcirkulationen i dräkten.
1.125,00 kr

Budo-Nord Taekwondodräkt WTF Competition ZEPHYR

Du känner direkt att det är något särskilt med den här taekwondodräkten. För det första väger den nästan ingenting - det känns nästan som om man inte har någonting på sig alls.
485,00 kr 675,00 kr

BUDO-NORD KARATEDRÄKT KATA PREMIUM WKF APPROVED JKA REGULAR FIT

Leveranstid är normalt 8-10 arbetsdagar. Vid högsäsong något längre. Maila oss för närmare information. WKF Kata är en ren kata-dräkt med generös skärning, lång jacka och breda byxor, helt enligt WKF regler för karatedräkter för katatävlingar.
1.660,00 kr

BUDO-NORD WTF POOMSAE DOBOK GUP

Tävlings och träningsdräkt enligt WTFs tävlingsregler för Poomsae. Tillverkad i ett blandmaterial av bomull/polyester med bra känsla och som faller snyggt. Jacka med öppen skärning (sk Y-neck i WTF terminologi) och med obligatoriskt WTF-märke på vänster bröst. Byxor med resår och dragsko i midjan. Denna färgkomibnation är avsedd för gup-grader (färgade bälten). Dräkten är godkänd av WTF.
590,00 kr

Budo-Nord Karatedräkt EMPI JKA

Förmodligen den vanligaste nybörjardräkten inom karate och svenska ju-jutsukai Tillverkad i ett blandmaterial med hög bomullskänsla. Skön att träna i och enkel att tvätta och hålla fräsch.
475,00 kr
Visningsläge
Sortera

Filter by:

Clear All