Din varukorg är tom.
Sök
Filters
Visningsläge
Sortera

Fighter BJJ Dräkt Sao Paulo

En BJJ-dräkt för träning och tävling. Tillverkad i ett kraftigt slitstarkt blandmaterial med bomull som huvuddel.
990,00 kr

Fighter BJJ Dräkt Sao Paulo

En BJJ-dräkt för träning och tävling. Tillverkad i ett kraftigt slitstarkt blandmaterial med bomull som huvuddel.
1.090,00 kr

Budo-Nord Karate/Ju Jutsu dräkt ZANSHIN

Budo-Nord Zanshin är tillverkad av kvalitetsbomull som är förstärkt med syntetiska fibrer för att ge tyget styrka och lättskötthet. Det här är en dräkt som håller mycket länge och som nästan är skrynkelfri.
545,00 kr

Adidas BJJ GI

725,00 kr

Budo-Nord Karatedräkt KATA PREMIUM WKF APPROVED "REGULAR FIT"

WKF Kata är en ren kata-dräkt med generös skärning, lång jacka och breda byxor, helt enligt WKF regler för karatedräkter för katatävlingar.
1.525,00 kr

Adidas Judo Champion

Tävlingsdräkt för elite nivåer använts av flera landslag. Pga av nya märkningen är denna dräkt kraftigt prissänkt. Tyvärr är de större storlekarna nu slutsålda (180+). IJF Godkänd med den elektroniska märkningen. Helfodrad innanför jackan.Bälte ingår ej. Bomull 80 %, polyester 20 %.
895,00 kr

Budo-Nord Empi

Förmodligen den vanligaste nybörjardräkten inom karate och svenska ju-jutsukai. Tillverkad i ett blandmaterial med hög bomullskänsla. Skön att träna i och enkel att tvätta och hålla fräsch.
450,00 kr

Budo-Nord Karatedräkt Dento

Budo-Nord Dento har en traditionell skärning och är tillverkad av canvastyg som ger en känsla av silke. Jämn insida ger en skön sval känsla. De många detaljerna på Budo-Nord Dento bidrar till en toppdräkt med de bästa egenskaperna. Budo-Nord Dento, Spirit, Tradition & Innovation.
1.665,00 kr

Budo-Nord Taekwondo uniform Chimera WTF

Chimera, en superlätt och skön tävlingsdräkt med rena sportiga linjer. Sydd av ett lättviktstyg som andas, som är "easy care" och som gör meshzoner till föråldrad teknik. Dräkten är godkänd av World Taekwondo.
1.090,00 kr
Visningsläge
Sortera

Filter by:

Clear All