Din varukorg är tom.
Sök
Filters

Fighter

Visningsläge
Sortera

Boxarlinda Röd

Bomull, fasta välj mellan 250 cm eller 375 cm.
69,00 kr

Budo-Nord Fight Gear Säckhandske SPEED Svart/Röd

Förböjd säckhandske med bred handledsrem för ökat stöd. Kardborrelåsning. Bred passform som gör det möjligt att använda långa lindor. Med öppen tumme.
290,00 kr

Fighter HOOK N´JAB ULTRA

Lätta och smidiga Hook ´n jab pads med svag böjning. Handske med greppförstärking och bra passform. Säljes i par.
490,00 kr

Fighter Benskydd BORAN MAGENTA

Traditionellt ben/vristskydd i thaiboxningsstil i ny design. Finns i storlekarna XS,S och M
675,00 kr

Fighter Benskydd Lumpini

Benskydd för Thaiboxning i klassisk modell.
595,00 kr

Fighter BJJ Dräkt Sao Paulo

En BJJ-dräkt för träning och tävling. Tillverkad i ett kraftigt slitstarkt blandmaterial med bomull som huvuddel.
990,00 kr

Fighter BJJ Dräkt Sao Paulo

En BJJ-dräkt för träning och tävling. Tillverkad i ett kraftigt slitstarkt blandmaterial med bomull som huvuddel.
1.090,00 kr

Fighter Boxarsko Bolo

Boxarsko med sula som är integrerad och förankrad i ovanlädret. Sulans kanter är förstärkt med mockaskinn. Bra sko även för träning på mattor. Ovanläder i ventilerande mesh.
650,00 kr

Fighter Boxarsko Scrapper

En stadig boxarskor med många förstärkningar. För långa, hårda träningspass och matcher. Yttersulan är uppvikt på häl och tå.
695,00 kr

FIGHTER BOXHANDSKE HOOK

[Denna produkt håller på att genomgå byte av varumärke därför kan det hända att den är Budo Nord Märkt iställer för Fighter.] Denna vara skickas direkt från leverantör. Kvalitetshandske som kombinerar passformen, känslan och tummskyddet i mexikanska och thailändska handskar och skyddet i FIGHTER IMT padding system.
445,00 kr

Fighter Boxhandske PRO-LACES

För oss är tradition lika viktigt som innovation. Vad är mer traditionellt än en snörad boxhandske? Genom boxningshistorien har alla stora fighters snörat sina handskar. Men det tar tid att snöra en handske, garanterat, men när det görs rätt, passar den som ingenting annat. Men för att uppnå denna passform, måste handsken tillverkas med traditionen i åtanke. Det är sorgligt att se handskar som inte ger något ordentligt handledsstöd. Ingen justering, Ingen passform. FIGHTER PRO-LACES har tagit lärdom av traditionen, och lagt till innovation. Till den beprövade snörningen har vi lagt IMT, Fighter Injection Moulded Technology, en teknik som tillhör rymdåldern. IMT gjutet skum. Ett tjockt och brett tummnät som kommer att håla för de tuffaste fighterna. Dubbelt fingertoppsskydd. Allt i en snygg hellädders handske. FIGHTER PRO-LACES. IMT. Injektionsgjuten säkerhetsskum Förböjd för perfektpassform Skydd för fingertopparna Grepprulle Godkända av SPBK "Swedish Pro Boxing Commission" för professionell matchning i Sverige.
750,00 kr

Fighter Boxhandske Pro-Next

FIGHTER Pro-Next föddes ur idén om ett bättre knäppning för handskar. Snörning är bra, men det tar tid, och vanliga kardborreband ger inte samma skydd och stöd, och de kan vara en potentiell orsak till skär- och skrubbsår. Med ProNext får du det bästa av två världar, en handske som är lätt att sätta på, men ändå ger utmärkt skydd och stöd. FIGHTER ProNext är helt i läder, med gjuten FIGHTER IMT stoppning och extra skydd för fingertopparna. Att ProNext har bra passform och ser bra ut är en självklarhet. Bred manschett med patenterad "hook and loop" stängning. IMT. Injektionsgjuten säkerhetsskum. Förböjd för perfekt passform. Grepprulle. Skydd för fingertopparna. Levereras i ventilerad väska. Patenterad kardborreknäppning.
795,00 kr

FIGHTER COACHVÄST

Kraftigt kroppsskydd med extra hård stoppning för boxning och kickboxträning.
1.050,00 kr

Fighter Combathandske IMT

Vi har integrerat vårt IMT (Injection Moulded Technology) koncept i den nya generationen combathandskar. Combathandsken har redan bevisat sin användbarhet och funktion i självförsvarsträning, och med IMT-teknologin ger den ännu bättre skydd. Godkända för amatör MMA av SMMAF "Svenska MMA Förbundet".
680,00 kr

Fighter Contest

Huvudskydd i äkta skinn med insida av fuktighetsbeständigt material.
695,00 kr

Fighter Deep Impact Pads Large

Fighter Deep Impact Pads är speciellt framtagna för hård träning och lång livslängd. Mittsen lämpar sig till all typ av slag och sparkträning.
Från 445,00 kr

Fighter Deep Impact Pads Medium

Fighter Deep Impact Pads är speciellt framtagna för hård träning och lång livslängd. En mycket lätt mitts för spark och slagträning. Perfekt för kampsport och fitness-boxning.
Från 355,00 kr

Fighter Deep Impact Pads Small

Fighter Deep Impact Pads är speciellt framtagna för hård träning och lång livslängd. Mittsen är mycket lätt och lämpar sig till all typ av slagträning. Perfekt för all typ av kampsport, fitness-boxning och barnträning.
Från 195,00 kr

Fighter Fitness/Innerhandske

Snabbare och enklare än boxarlindor. Handskarna ger stöd och absorberar fuktighet. Perfekt handske för lättare slagträning och tex Boby Combat.
195,00 kr

Fighter Focus Mitt MOSQUITO

Hook & jab slagkuddar med rejäl stoppning. Extra lätta, väger endast 195 gram per st vilket innebär att du rör dem snabbt, precist och länge utan att bli trött. Bredden på mittsarna är endast 20 cm vilket ger bra stabilitet. Extra stöd i handen och vid handleden. Spänne med kardborreknäppning. Mått: 25 x 20 cm. 6 cm stoppning i handen. Säljes i par.
395,00 kr
Visningsläge
Sortera

Filter by:

Clear All