Din varukorg är tom.
Sök
Filters

FINNLO BY HAMMER BIO FORCE MULTIGYM

Artikelnr: 21244-000
[DENNA VARA ÄR FÖR TILLFÄLLET SLUT HOS BÅDE OSS OCH LEVERANTÖREN] Med hemgymmet Finnlo Bio Force är det inga vikter, inget buller, extrem träningsvariation – det perfekta multigymmet för ditt hem. Bio Force från FINNLO har revolutionerat styrketräningen! 3 års garanti!
9.990,00 kr

FINNLO by HAMMER Hemmagym Bio Force *Bäst i test 2017*

 

Bästa multigym – august 2017

Inga vikter, inget buller, extrem träningsvariation – det perfekta multigymmet för ditt hem. Bio Force från FINNLO har revolutionerat styrketräningen! Istället för traditionella viktblock tränar du på Bio Force Hemmagym med den rymdkvalificerade motståndsteknologin TNT. Två kvävefyllda cylindrar på baksidan ger ett jämnt motstånd på upp till 100 kg (2 x 50 kg) och drivs helt ljudlöst.

 

Vid köp, tänk på att det ska vara orginalet! 

Endast på originalet från FINNLO Bio Force finner du originalsäkerhetskvalité

 

Så ser du att det är ett original:

 • Säkerhetskrok för en säker träning och perfekt linstyrning
 • 88-sidors övningsbok i en mapp av nylon
 • 2 laminerade träningsposters för män och kvinnor
 • 1 utförlig tränings-DVD
 • FINNLO-Logo på ryggstödet

 

Inställningarna på FINNLO Bio Force är enkla: Genom en skjut/låsmekanism kan motståndet med ett handtag regleras i 2,25kgs steg per sida, utan att du behöver kliva av. Med samma övningsutförande möjliggör den tvåsidiga motståndsinställningen en balans på träningen för kroppens svagare muskler.

Tillsammans med ett utvecklat kabelsystem och flera ställbara dragpositioner erbjuder Bio Force Multigym över 100 olika träningsmöjligheter. Fyra dragpunkter per sida i axelhöjd ger fyra olika träningsområden för bröst och armträning likväl som att specifikt träna utvalda muskler. Två fotremmar skapar möjlighet för en omfattande träning av de undre benen. Adduktorer, abduktorer och de bakre benmusklerna kan härmed enkelt tränas. För stående eller knästanede övningar kan sitsen enkelt tas bort. Och som coach finns alla övningar och beskrivningar samt bilder i en träningsmanual.

 

Perfekt för hemmabruk: Bio Force väger bara 66 kg och med transporthjulen kan den enkelt förflyttas.

 

Produktinformation:

Finnlo Bio Force Multi-Gym

 • Revolutionerande motståndsteknologin TNT (Total Nitrocell Technology)
 • Sammanlagt över 100 olika träningsmöjligheter
 • Upp till 100 kg dragvikter (2 x 50kg) är möjligt, ställbart i 2,25kgs steg
 • Ljudlöst och jämnt motstånd
 • Enkel motståndsreglering genom skjut/låsmekanismen utan att behöva avbryta träningen
 • Olika tvåsidiga viktinställningar (2,25 – 50 kg) tillåter en riktad reducering för svagare muskler
 • 4 kabelpunkter per sida vid axelhöjd för en målinriktad muskelträning av överkroppen
 • Inkl. Fotremmar för en genomgripande träning av benen
 • Inkl. Handbok med övningar och bilder
 • Sammanlagd vikt på bara 66kg
 • Transporthjul för en enkel förflyttning
 • Mått: 125 x 165 x 208cm
 • Utrymme: 170 x 225 x 208cm
 • Färg: antracit

 

FINNLO Bio Force - Men’s Health testvinnare med motstånd upp till 100kg. Revolutionerande motståndsteknologin TNT: Inga vikter, inget buller, inga stora rörelser för motståndsreglering.

Gymkvalitet och idrottsspecificerade träningsmöjligheter. Perfekt för fitness- och styrketräning. Tusentals entusiastiska användare! Med Multigym FINNLO Bio Force kan du effektivt och professionellt bygga muskler för hela kroppen. Det patenterade motståndsystemet erbjuder en sensationellt jämn och smidig rörelse. Träning av varje muskeldel täcks perfekt av en eller flera övningar. Multigym FINNLO Bio Force möjliggör både en snabb och definierad muskelbyggnad på gymnivå. Du förblir oberoende av öppettider och kan oavsett tid lyckas med din dagliga träning. FINNLO Bio Force garanterar en träning på gymnivå och erbjuder fria rörelsemönster och extra många träningsvarianter – med litet behov av utrymme. Inga viktskivor och inget buller. Helt enkelt perfekt för var lägenhet.
Beroende på träningsmål kan du med ett Multigym FINNLO Bio Force bygga muskler, stabilisera en svag hållning eller träna viktiga muskelgrupper för din idrott. Genom en varierande träningsintensitet och antal upprepningar förbättras olika typer av styrka: Maximal styrka, kraft, reaktivstyrka eller uthållighet. Redan efter 4 veckors träning med en Bio Force fran FINNLO ser du en tydlig effekt på dina träningsmål och önskad muskelbyggnad. De många träningsmöjligheterna med fria rörelsemönster ger en målinriktad och isolerad muskelträning. Din kropp blir ändamålsenlig och får en helhetsträning.

 

Finnlo Bio Force Multi-Gym

FINNLO Multigym Bio Force – innovativ och effektiv träningRevolutionerande TNT motståndsteknologi

Med motståndstekniken TNT är multiträningsstationen FINNLO Bio Force det första hemmagymmet i världen som inte kräver vanliga viktmagasin. TNT-systemet består av kvävefyllda cylindrar som skapar en särskilt effektiv och jämn belastning under hela träningen. Träningen blir inte bara helt tyst utan har även en avgörande säkerhetsfördel i hushåll med barn då inga viktskivor kan falla omkull.
Den snabba enhandsjusteringen på FINNLO Bio Force har ännu en avgörande fördel jämfört med andra konventionella multigym på marknaden. På bara några sekunder kan du ändra motståndet utan att ställa dig upp och därmed höja intensiteten i din träning, och det med bara en hand. Effektiva superuppsättningar (Snabbt byte av motstånd under en träningssekvens för ökad muskelstimulering) kan utföras på ett professionellt sätt.
Motståndet kan med Bio Force justeras i 2.25-kgs steg med en maxbelastning på 100 kg. Genom att ställa in det tvåsidiga motståndet kan den svagare halvan av kroppen kompenseras och jämnas ut. Denna egenskap finner du oftast bara hos professionella gym.Finnlo Bio Force Multi-Gym

 

Otroliga mängder av övningar och variationsmöjligheter

Bio Force kabelsystem ger mycket flexibla träningsmöjligheter. Med över 100 olika övningar kan du sätta ihop ditt eget individuella träningsprogram. Även under utförandet av en övning kan du enkelt mitt i rörelsen byta till en annan. För att optimalt kunna utföra övningarna så ingår det en utförlig manual med beskrivningar och illustrerande bilder med start- och slutposition samt en övningsöversikt för kvinnor och män. Allt sammanställt och överskådligt i en kvalitativ nylonmapp.

Den komfortabla och ergonomiska dynan kan enkelt tas bort i en handvändning. Det ger träningsmöjligheter att träna adduktorerna och abduktorerna, curlövningar ståendes, crosscableövningar och många mer avancerade övningar. För optimal anpassning till varje enskild kroppslängd och kroppsbyggnad kan sitsen självklart justeras i höjdled. FINNLO Bio Force är därför lämplig även för personer över 2 meter.

 

Extra tillbehör för ännu fler träningsalternativ

 

Vi rekommenderar följande tillbehör (ingår ej): FINNLO by HAMMER Bio Force Tillbehörsset

Finnlo Bio Force Multi-Gym

FINNLO Bio Force Multigym erbjuder professionella extra tillbehör:
FINNLO Bio Force tillbehörsset (Art.-Nr. 3811):

 • Högkvalitativ plastbehållare
 • Power-triceps-rep
 • Vridbara metallgrepp för isolerande arm- och bröstövningar
 • Komfort-fotöglor för abduktorträning

Med i beställningen ingår en plastbehållare som perfekt kan integreras i ditt multigym och fungerar praktiskt för att lagra tillbehör. Perfekt för att ha alla tillbehör till hands under din träning.

 

FINNLO Bio Force Power Bench (Art.-Nr. 3817, ingår ej)
För professionell bänkpress, lutande bänkpress, rodd, axelpress, latsdrag etc.

 • Ryggstödsreglage i 5 steg
 • Enhandsjustering för synkroniserad förändring av sits och ryggstöd
 • Extra stark komfortkudde i Ergo-Design för effektiva bröstövningar
 • Finnlo Bio Force Multi-Gym
  Stabil rörkonstruktion
 
 
Modern Högteknologisk design och tillvalsutrustning

Styketräningsmaskin FINNLO Bio Force är målad i en snygg och sportig svart-antracit. Den höga kvalitén och den symmetriska designen gör att den passar perfekt in i dagens moderna miljöer. Därför är Bio Force inte en träningsstation som man behöver hålla dold i källaren. Den påminner då också tydligt om din dagliga konditionsträning hemma vilket gör att du snabbt kan slänga in ett träningspass i din dagliga rutin. Tack vare de stabila transporthjulen och den låga vikten på endast 76 kg kan du ända enkelt flytta den utan problem.

 

Sammanfattning och översikt

Med Men’s Health testvinnare FINNLO Bio Force kan du äntligen träna på en professionell nivå i hemmet och få kroppen i form snabbt och effektivt. Tusentals användare är redan entusiastiska över de unika egenskaper och möjligheter som erbjuds med Multi-gymmet FINNLO Bio Force:

 • Det innovativa motståndssytemet TNT (Total Nitrocell Technology) gör vanliga viktrack föråldrade. På grund av den låga vikten kan Bio Force enkelt förflyttas runt i rummet.
 • Motståndsystemet TNT tillåter en sensationellt smidig och fullkomligt ljudlös mostståndsträning.
 • Med den behändiga skjut/låsmekanismen gör att du kan ändra motstandet och träningsintensiteten på bara några sekunder - utan att behöva ställa dig upp. Justera, fortsätt träna... så bekvämt och enkelt!
 • Det flexibla kabelsystemet erbjuder över 100 olika fria träningssmöjligheter. Under utförandet av en övning kan man enkelt och smidigt byta till en annan träningsform.
 • Alla övningar finns i en tydlig manual med start- och slutpositioner. En träningsaffisch för kvinnor och män ingår också. Praktiskt förpackad i en högkvalitativ nylonmapp.
 • Bio Force Power Bench (Art.-Nr. 3870) och Bio Force tillbehörsset (Art.-Nr. 3811) kan du utvidga dina träningsmöjligheter.

 

Produktinformation om FINNLO Multigym Bio Force

 • Testvinnare i den största man- och fitnesstidningen i världen, Men’s Health (Betyg „Mycket bra“). Nu med ett motstånd från 2,25 kg upp till 100 kg
 • Patenterat motståndssystem TNT, justeras med en skjutmekanism i 2,25-kgs steg. Inga vikter, inget buller, samma utmärkta och jämna motstånd
 • Fri rörlighet för en perfekt träningsergonomi samt sportspecifik träning för riktigt snabba träningsresultat
 • Över 100 övningsmöjligheter med fria rörelsemönster
 • Många övningar kan utföras t.ex. butterfly, bänkpress, latsdrag, bencurl, armcurl, rodd, tricepspress, benpress, benlyft, magträning, bilateral träning, nackpress, lateral dragmodul, hamstringträning och mycket mer.
 • 4 kabelfästpunkter per sida för målinriktat muskelsvar samt olika axelbredder
 • Snabb enhandsjustering utan att behöva ställa sig upp, perfekt för effektiva superset med snabb motståndsförändring
 • Ergonomisk komfortsits med vertikal justering, kan tas bort för stående övningar
 • Låg vikt på 76 kg och kan bekvämt och enkelt förflyttas med transporthjulen
 • Utförlig övningshandbok med detaljerade beskrivningar och träningsaffisch i en högkvalitativ nylonmapp
 • Expanderbar med Art.-Nr. 3817 Bio Force Power Bench och Art.-Nr. 3811 tillbehörsset
 • Färg: svart / antracit
 • Max. kroppsvikt: 135 kg
 • Mått: 125 x 165 x 208cm
 • Utrymme: 170 x 225 x 208cm