Din varukorg är tom.
Sök
Filters
Visningsläge
Sortera

BUDO-NORD GEL TANDSKYDD

Tandskydd med förstärkt skyddseffekt genom ett hårdare skal som kompletteras med en mjuk kärna som formar sig efter dina tänder. Beskrivning medföljer. Storlek senior (11 år och äldre) och junior. Material: DuPont Elvax®
195,00 kr

Budo-Nord Herrsusp Standard

Kampsportssusp med anatomiskt formad kopp.
155,00 kr

BUDO-NORD HONBU KARATE GI NEUTRAL

Originalmodellen med speciell design från Honbu Dojo i Japan. Tillverkad i oblekt bomull men utan stil brodyr på vänster bröst.
995,00 kr

BUDO-NORD KARATE VÄSKA

Rejäl och stark sportväska men samtidigt en mycket lätt duffelväska med "KARATE" tryckt på båda långsidorna. Volym ca 55 liter Vikt ca 800 gr.
490,00 kr

Budo-Nord Karate/Ju Jutsu dräkt ZANSHIN

Budo-Nord Zanshin är tillverkad av kvalitetsbomull som är förstärkt med syntetiska fibrer för att ge tyget styrka och lättskötthet. Det här är en dräkt som håller mycket länge och som nästan är skrynkelfri.
545,00 kr

Budo-Nord Karatedräkt EMPI JKA

Förmodligen den vanligaste nybörjardräkten inom karate och svenska ju-jutsukai Tillverkad i ett blandmaterial med hög bomullskänsla. Skön att träna i och enkel att tvätta och hålla fräsch.
475,00 kr

BUDO-NORD KARATEDRÄKT JKA ZANSHIN

Leveranstid är normalt 8-10 arbetsdagar. Vid högsäsong något längre. Maila oss för närmare information. Budo-Nord Zanshin är tillverkad av kvalitetsbomull som är förstärkt med en mindre del syntetiska fibrer för att ge tyget extra mjukhet, styrka och lättskötthet. Det här är en dräkt med genuin bomullskänsla och som nästan är skrynkelfri.
680,00 kr

BUDO-NORD KARATEDRÄKT KATA PREMIUM APPROVED JKA SLIM FIT

Leveranstid är normalt 8-10 arbetsdagar. Vid högsäsong något längre. Maila oss för närmare information. Budo-Nord KATA är en kvalitetsdräkt med anor från tidigt 80-tal, och har sedan dess varit en toppdräkt inom karateeliten.
1.610,00 kr

Budo-Nord Karatedräkt KATA PREMIUM WKF APPROVED "REGULAR FIT"

WKF Kata är en ren kata-dräkt med generös skärning, lång jacka och breda byxor, helt enligt WKF regler för karatedräkter för katatävlingar.
1.525,00 kr
Visningsläge
Sortera

Filter by:

Clear All