Din varukorg är tom.
Sök
Filters
Visningsläge
Sortera

BUDO-NORD KARATEDRÄKT KATA PREMIUM WKF APPROVED JKA REGULAR FIT

Leveranstid är normalt 8-10 arbetsdagar. Vid högsäsong något längre. Maila oss för närmare information. WKF Kata är en ren kata-dräkt med generös skärning, lång jacka och breda byxor, helt enligt WKF regler för karatedräkter för katatävlingar.
1.660,00 kr

BUDO-NORD KARATEDRÄKT KATA PREMIUM WKF APPROVED SLIM FIT

Budo-Nord KATA är en kvalitetsdräkt med anor från tidigt 80-tal, och har sedan dess varit en toppdräkt inom karateeliten. Genom åren har du säkert sett våra bilder på kända karateprofiler i Budo-Nord KATA.
1.435,00 kr

BUDO-NORD KARATEDRÄKT KYOKUSHIN EMPI

Förmodligen den vanligaste nybörjardräkten inom karate och svenska ju-jutsukai. Tillverkad i ett blandmaterial med hög bomullskänsla. Skön att träna i och enkel att tvätta och hålla fräsch.
450,00 kr

Budo-Nord Karatedräkt SHIAI SONKEI

Budo-Nord karatedräkt Shiai Sonkei är en tävlingsdräkt (kumitedräkt/kumitegi) enligt WKFs regler för kumite-tävlingar. Dräkten är WKF-godkänd (wkf-approved). Budo-Nord Shiai Sonkei liknar till förväxling en vanlig karatedräkt, men är en högfunktionell sporttextil – en elitdräkt. När vanliga dräkter klistrar sig till kroppen har Sonkei en präglad insida som sörjer för att det alltid finns luft mellan dräkt och hud. När en vanlig dräkt känns tung, är Sonkei fortfarande fjäderlätt. Något du märker tydligast på tävlingsmattan då marginalerna är små och pauserna få. Vanliga dräkter krymper och kan förlora i färg efter rader av tvättar, men Sonkei håller storleken och förblir skinande vit. Sonkei har också Budo-Nords Cool-Fight concept, med ventilerade zoner, ordentlig genomluftning och hög komfort. Byxa med resår och snörning i midjan. Kumitedräkt som blivit en favorit bland många inom WKF-eliten och landslagsdräkt i bla Norge, Danmark, Island och Sverige. Dräkten krymper ytterst lite (tvätt i 40%), torkar snabbt och ser fräsch ut utan att strykas. Mycket lätt. Hög komfort och rörelsefrihet. Ventilerade zoner. Torkar snabbt. Strykfri. Populär kumitedräkt inom WKF-elit.
1.350,00 kr

Budo-Nord Knogskydd Point

Budo-Nord knogskydd Point med neoprenefästen ger unik passform och längre hållbarhet. Formgjuten stoppning. Rekomenderas för tävling av JKA Sweden. Neoprengrepp i handflatan och elastiskt kardborrefästning runt handleden ger unik passform och längre hållbarhet. Budo-Nord Point EKF skyddar hela vägen ner till andra knogleden.
265,00 kr

BUDO-NORD KNOGSKYDD POINT

Budo-Nord knogskydd Point med neoprenefästen ger unik passform och längre hållbarhet. Formgjuten stoppning. Rekomenderas för tävling av JKA Sweden. Neoprengrepp i handflatan och elastiskt kardborrefästning runt handleden ger unik passform och längre hållbarhet. Budo-Nord Point EKF skyddar hela vägen ner till andra knogleden.
265,00 kr

Budo-Nord Kyo/Gup-bälte

Bomullsbälte ca:45 mm brett. Storlek: längd i centimeter.
65,00 kr

BUDO-NORD KYOKUSHIN HONBU KARATE GI

Kyokushin karate gi - originalmodellen med speciell design från Honbu Dojo i Japan. Tillverkad i oblekt bomull med kyokushinbrodyr på vänster bröst.
900,00 kr

Budo-Nord Monbälte

Bomullsbälte ca.45 mm brett Storlek: längd i centimeter.
65,00 kr

Budo-Nord Pusselmatta Blå/Röd 23mm 1x1m

Fysisk aktivitet kan slita brutalt på kroppen. Anklar, knän - faktiskt alla leder belastas hårt av de enorma krafter under fysisk aktivitet. I många sporter skyddas foten - och därmed lederna av olika stötdämpande system som är inbyggda i skorna. De flesta kampsporter utövas med bara fötter, och absorptionen av stötar måste göras av något annat än en sko. Det måste göras genom mattan. Vid val av mattor, är det lätt att kanske köpa en produkt som inte kan användas på offentliga platser eftersom de bryter mot brandföreskrifter och inte överensstämmer med CE-reglerna. Även om mattan inte ska användas i offentliga miljö, vill du inte ha en produkt som är en brandrisk och kanske också innehåller toxiner och skadliga tungmetaller. Budo-Nord Pusselmatta är giftfri, luktfri, flammtestad och godkänd för offentlig miljö. Budo-Nord Pusselmatta är också godkänd av WT (World Taekwondo)
330,00 kr
Visningsläge
Sortera

Filter by:

Clear All