Din varukorg är tom.
Sök
Filters
Visningsläge
Sortera

Bad Boy Training series 2.0 Thai Pads

Dessa Thai Pads är Bad Boy's lösning på traditionella straight pads. Deras form gör dom oerhört flexibla och kan användas till allt från Slag, Sparkar, Tacklingar och Knäande på alla nivåer. Thai Pads är gjord på 100% polyurethane vilket gör dem extra tåliga.
595,00 kr

Bad Boy Training Series 2.0 Focus Mitts

Focus mittsar som är perfekta för Nybörjare och alla som skulle vilja lära sig slagträning. Bad Boy's focus mittsar är gjorda av ett väldigt slitstarkt slitstarkt syntetiskt läder som ger ökad uthållighet och skydd. Dessutom har de väldigt höga shockarbsorberande egenskaper som höjer hållbarheten på konstruktionen.
449,00 kr

ADIDAS FOCUS MITTS FITNESS

Kvadratiska mittsar tillverkade i kraftig PU. Träningstillbehör med liten träffyta avsedd för precisionsträning. Säljes i par. Mått: ca 21x18x7 cm
490,00 kr

Cerberus Foamshield Small

Cerberus Foamshield Small är speciellt framtagen för hård träning och extra lång livslängd med specialstoppning som är extremt slagabsorberande.
299,00 kr

CERBERUS FOAMSHIELD MEDIUM

Cerberus Foamshield Medium är speciellt utvecklad under många års erfarenhet för hård träning och extra lång livslängd med en specialstoppning som är extremt slagabsorberande.
399,00 kr

CERBERUS FOAMSHIELD LARGE

Cerberus Foamshield Large är speciellt utvecklad under många års erfarenhet för hård träning och extra lång livslängd med en specialstoppning som är extremt slagabsorberande.
690,00 kr

BUDO-NORD TKD SPARKMITTS FURY SVART/GULD

Sparkmitts i vitt/svart med Budo-Nord logo i guld särskilt utvecklad för Taekwondo träning lämplig för både sparkar och slag.
490,00 kr

ADIDAS SPARKPADS

Extra stor mitts/armpad för tung träning. Förlängd storlek och något bredare modell, passar bra för tunga träningsmoment. Tillverkad i kraftig konstläder med rejäla sömmar. Mått: ca.75 x 35 x 15 cm med något böjd form. Väger strax över 2 kg.
1.650,00 kr

Budo-Nord Fight Gear Hook N Jab Par

Lätta och smidiga Hook ´n jab pads med svag böjning.
399,00 kr

Adidas Dubbel Sparkspade Svart/Röd Small

Adidas dubbel taekwondo sparkmitt för sparkträning. Tillverkad i konstläder. Storlek S.
299,00 kr
Visningsläge
Sortera