Din varukorg är tom.
Sök
Filters
RSS

Nya produkter

Bad Boy Training series 2.0 Thai Pads

Dessa Thai Pads är Bad Boy's lösning på traditionella straight pads. Deras form gör dom oerhört flexibla och kan användas till allt från Slag, Sparkar, Tacklingar och Knäande på alla nivåer. Thai Pads är gjord på 100% polyurethane vilket gör dem extra tåliga.
595,00 kr

Bad Boy Striker Gloves

För dom som vill vara ostoppbara kan Bad Boy Striker gloves erbjuda uthållighet i materialet och bekvämlighet för att kunna ta dig igenom obegränsade mängder matcher och träningar. Den har en kappa på insidan som hjälper till att hålla svampen torr och dessutom har dem förstärkta sidosömmar för att skydda din hand.
499,00 kr

Better bodies Pro gym belt

Pro lifting belt från Better Bodies ger maximum support med hjälp av neopreme material. Bredare front för att kunna erbjuda extra buk support och så är den kontur formed runt revben och höft för extra bra bekvämlighet. 60% neopren, 40% nylon, Foder: 100% polyester.
249,00 kr

Better Bodies Elastic wrist wraps

Elastic wrist wraps från Better Bodies är försedda med öglor för tummarna och den ikoniska kardborrefästningen så att de är extremt lättanvända och kan fästas precis som man vill ha dem. De stödjer handlederna så att man kan lyfta tyngre och träna längre. De levereras parvis
199,00 kr

Better Bodies Women's Wrist Wrap Pink

Women's wrist wraps från Better Bodies ger stöd åt handlederna så att du orkar träna hårdare och längre. Den rosa färgen gör dessa wrist wraps till några av de snyggaste på marknaden. De kommer med klassisk kardborre låsning som gör dem lätt att få på plats och justera tills de sitter exakt som du vill ha dom utan att glida eller lossna.
199,00 kr

Better Bodies Women's Wrist Wrap Blå

Women's wrist wraps från Better Bodies ger stöd åt handlederna så att du orkar träna hårdare och längre. Den blåa färgen gör dessa wrist wraps till några av de snyggaste på marknaden. De kommer med klassisk kardborre låsning som gör dem lätt att få på plats och justera tills de sitter exakt som du vill ha dom utan att glida eller lossna.
199,00 kr

Better Bodies Lifting Straps

Lifting Straps från Better Bodies är justerbara dragremmar av högkvalitativt material som hjälper dig att lyfta tyngre och bygga muskler. Dessa lifting straps har Neoprengummikuddar i öglorna för att skydda handlederna samt ge optimal komfort. De är extra långa så att man kan vira dem flera gånger runt stången. De säljs i par.
129,00 kr

Better Bodies Women's Basic Gym Gloves

Women's Basic Gym Gloves från Better Bodies erbjuder en top klass känsla med Multi-flex elastisk mesh på ovansidan och dubbla Amara lager och skumstoppning i handflatan. Dessa material erbjuder Bekvämt grepp och utmärkt passform. De har god andningsförmåga och är mycket slittåliga, dessutom handskarnas halvfinger design erbjuder ännu bättre grepp.
199,00 kr

Better Bodies Fitness Shaker

Detta är en snygg och mångsidig shaker från Better Bodies med transparent behållare i blå och lock i vitt. Fitness shaker har ett löstagbart filter och är gjort i ett giftfritt material som dessutom är värmebeståndigt. Den tål att både frysas ner och värmas upp. Den rymmer 600ml och kan användas till en hel del. Som t.ex: Proteinshakes, smoothies, Frysa isblock, varma soppor m.m.
69,00 kr