Din varukorg är tom.
Sök
Filters
RSS

Nya produkter

Cerberus MMA Handske Ares

- Passar för MMA och Krav Maga - Vadderat tumskydd och extra handledsstöd. - Tillverkad i läder.
590,00 kr

Fighter Boxhandske Homeboy

Träningshandske med rejäl stoppning vid kontaktytan. Anatomisk form med förböjt skum ger en bekväm handske. Ventilationszon i handen och bred rem för extra stöd i handleden.
440,00 kr

Fighter Thaibenskydd Inception

Thaibenskydd i klassisk modell. Kraftig stoppning i 4-lager säkerhetsskum
485,00 kr

Budo-Nord Taekwondo uniform Chimera WTF

Chimera, en superlätt och skön tävlingsdräkt med rena sportiga linjer. Sydd av ett lättviktstyg som andas, som är "easy care" och som gör meshzoner till föråldrad teknik. Dräkten är godkänd av World Taekwondo.
1.090,00 kr

Budo-Nord Karatedräkt Dento

Budo-Nord Dento har en traditionell skärning och är tillverkad av canvastyg som ger en känsla av silke. Jämn insida ger en skön sval känsla. De många detaljerna på Budo-Nord Dento bidrar till en toppdräkt med de bästa egenskaperna. Budo-Nord Dento, Spirit, Tradition & Innovation.
1.665,00 kr

Bad Boy Training series 2.0 Thai Pads

Dessa Thai Pads är Bad Boy's lösning på traditionella straight pads. Deras form gör dom oerhört flexibla och kan användas till allt från Slag, Sparkar, Tacklingar och Knäande på alla nivåer. Thai Pads är gjord på 100% polyurethane vilket gör dem extra tåliga.
595,00 kr

Bad Boy Striker Gloves

För dom som vill vara ostoppbara kan Bad Boy Striker gloves erbjuda uthållighet i materialet och bekvämlighet för att kunna ta dig igenom obegränsade mängder matcher och träningar. Den har en kappa på insidan som hjälper till att hålla svampen torr och dessutom har dem förstärkta sidosömmar för att skydda din hand.
499,00 kr