Din varukorg är tom.
Sök
Filters
Visningsläge
Sortera

Better Bodies Basic Gym Belt Röd

Basic Gym Belt är en stilren klassiker från Better Bodies som har funnit sin väg in i Gym utövares hjärtan just för att den är så himla bra. Med sin smidiga Kardborre fästning blir Basic Gym Belt extremt enkel att både ta av och ta på. Dessutom ger den ypperligt stöd för ryggen som hjälper dig klara av de tyngsta lyften. "Quality: 60% neoprene, 40% nylon, lining 100% polyester."
249,00 kr

Better Bodies Basic Gym Gloves

Basic Gym Gloves från Better Bodies erbjuder en top klass känsla med Multi-flex elastisk mesh på ovansidan och dubbla Amara lager och skumstoppning i handflatan. Dessa material erbjuder Bekvämt grepp och utmärkt passform. De har god andningsförmåga och är mycket slittåliga, dessutom handskarnas halvfinger design erbjuder ännu bättre grepp.
199,00 kr

Better Bodies Fitness Shaker

Detta är en snygg och mångsidig shaker från Better Bodies med transparent behållare i blå och lock i vitt. Fitness shaker har ett löstagbart filter och är gjort i ett giftfritt material som dessutom är värmebeståndigt. Den tål att både frysas ner och värmas upp. Den rymmer 600ml och kan användas till en hel del. Som t.ex: Proteinshakes, smoothies, Frysa isblock, varma soppor m.m.
69,00 kr

Better Bodies Women's Basic Gym Gloves

Women's Basic Gym Gloves från Better Bodies erbjuder en top klass känsla med Multi-flex elastisk mesh på ovansidan och dubbla Amara lager och skumstoppning i handflatan. Dessa material erbjuder Bekvämt grepp och utmärkt passform. De har god andningsförmåga och är mycket slittåliga, dessutom handskarnas halvfinger design erbjuder ännu bättre grepp.
199,00 kr

Better Bodies Women's Wrist Wrap Blå

Women's wrist wraps från Better Bodies ger stöd åt handlederna så att du orkar träna hårdare och längre. Den blåa färgen gör dessa wrist wraps till några av de snyggaste på marknaden. De kommer med klassisk kardborre låsning som gör dem lätt att få på plats och justera tills de sitter exakt som du vill ha dom utan att glida eller lossna.
199,00 kr

Better Bodies Lifting Straps

Lifting Straps från Better Bodies är justerbara dragremmar av högkvalitativt material som hjälper dig att lyfta tyngre och bygga muskler. Dessa lifting straps har Neoprengummikuddar i öglorna för att skydda handlederna samt ge optimal komfort. De är extra långa så att man kan vira dem flera gånger runt stången. De säljs i par.
129,00 kr

Better Bodies Women's Wrist Wrap Pink

Women's wrist wraps från Better Bodies ger stöd åt handlederna så att du orkar träna hårdare och längre. Den rosa färgen gör dessa wrist wraps till några av de snyggaste på marknaden. De kommer med klassisk kardborre låsning som gör dem lätt att få på plats och justera tills de sitter exakt som du vill ha dom utan att glida eller lossna.
199,00 kr

Better Bodies Elastic wrist wraps

Elastic wrist wraps från Better Bodies är försedda med öglor för tummarna och den ikoniska kardborrefästningen så att de är extremt lättanvända och kan fästas precis som man vill ha dem. De stödjer handlederna så att man kan lyfta tyngre och träna längre. De levereras parvis
199,00 kr

Gasp Hardcore Wrist Wraps

Hardcore wrist wraps från Gasp är väldigt tajta och starka lindor för att hjälpa dig klara av de absolut tyngsta lyften. Banden är 13" långa med steglös inställning just så att du ska kunna få den perfekta passformen. De har också en elastisk väv för att kunna erbjuda maximalt stöd. Rekommenderas för att förebygga skador om du får smärtor i handleder vid till exempel curls och pressövningar.
199,00 kr

Better bodies Pro gym belt

Pro lifting belt från Better Bodies ger maximum support med hjälp av neopreme material. Bredare front för att kunna erbjuda extra buk support och så är den kontur formed runt revben och höft för extra bra bekvämlighet. 60% neopren, 40% nylon, Foder: 100% polyester.
249,00 kr
Visningsläge
Sortera

Filter by:

Clear All