Din varukorg är tom.
Sök
Filters
Visningsläge
Sortera

Fighter Thaibenskydd Boran Quad

Boran Quad är byggd på framgången för våra klassiska Boran ben/vristskydd. Med ännu bättre skydd genom fyra lager av säkerhetsskum. Skyddet över foten har formats bättre och resåret under foten är förstärkt med svettavvisande material.
675,00 kr

Fighter Thaiboxningshandske LUMPINI

Fighter Thaiboxningshandskar i förstklassigt skinn. Tillverkad med vårt IMT (Injection Moulded Technology) koncept för bästa möjliga skydd och komfort. Handsken har förlängd manschett med extra stoppning vid handflatan. Bred kardborreknäppning och lång slits med resår ger stabilitet, och du tar av och på handskarna snabbt och enkelt.
790,00 kr

Fighter Thaimitts

Autentisk thaimitts i läder. I I stoppningen används " Fighter Gel Protection", ett system som har en kärna av mjuk silikongel som avleder stötar och vibrationer ut i hela stoppningen. Fighter Thaimitts har måtten ca. 37 x 19 x 9 cm Vikt ca. 940 gr.
995,00 kr

Fighter Thaishorts

Fighter Thaishorts. Svarta med tryck på sidan.
390,00 kr

Fighter Thaisuspensoar

Traditionell Thaisuspensoar med kopp av stål.
285,00 kr

FIGHTER ULTRALÄTT HOOK´N JAB PADS

Böjd ultralätt Hook’n jab pads. Klädd med material som inte absorberar svett och förhindrar bakteriebeläggning. Extra låg vikt för enkelt användande och komfort. Säljs i par.
425,00 kr

Fighter Workoutbyxa

Träningsbyxor för kampsport, boxaerobics och liknande
385,00 kr

Headguard "adizero" Blue

350,00 kr 750,00 kr

Twins Booster Boxhandskar

Twins boxhandskar med kardborre knäppning är gjorda för att tåla de tuffaste tagen som världsklass idrottare sätter på sin utrustning. 8 och 10 oz handskarna är konstruerade för tävling, mitts och säckträning. 12, 14 och 16oz handskarna är idealiska för allmän träning och sparring. Konstruktionen av handsken bidrar till att förbättra och stabilisera handen med extra stoppning som är utformad för att kunna använda kraft under sparring. Dessa exceptionella handskar kommer att ge dig den funktionalitet och hållbarhet Twins Special är känd för. Funktion och visuell design är oöverträffad i alla Twins produkter. Alla Twins boxhandskar är gjorda av finaste kvalitet, hög densitet stoppning och var och en är handtillverkade av 100% thailändsk läder. Observera att dessa boxhandskar är ett samarbete mellan Twins & Booster.
650,00 kr
Visningsläge
Sortera

Filter by:

Clear All